groothandel geschenkverpakkingen
Verpakkingsmateriaal
Verpakkings Industrie Veenendaal VIV is al sinds 1953 producent en leverancier van hoogwaardig verpakkingsmateriaal folie verpakkingsmateriaal transport verpakkingsmateriaal en industriële verpakkingen. Ons verpakkingsmateriaal en folie verpakkingsmateriaal zijn ook in bedrukte uitvoeringen leverbaar. Ons assortiment telt ruim 500 producten welke allemaal uit grote voorraad leverbaar zijn. Bestelt u op werkdagen voor 1500 dan heeft u het verpakkingsmateriaal de volgende dag in huis en bij bestellingen vanaf 100 ex. btw is de verzending geheel gratis!
geschenkverpakking wijn
Bonsema Verpakkingen Bonsema verpakking.
Deze breedte is terug te zien in ons assortiment. Niet alleen op het gebied van verscheidene productcategorieën zoals papier omsnoering en zelfs verpakkingsmachines maar ook binnen de productcategorieën zelf. Zo vind je in onze categorie verpakkingsfolie vele soorten folie. Van schuimfolie tot machinefolie. Je vind hier zelfs meerdere foliebranders en onderdelen daarvoor. Deze zijn perfect voor wanneer je in een korte tijd producten wil verpakken.
plastic bakjes
Rajapack dé groothandel in verpakkingen en verpakkingsmateriaal.
Welkom bij Rajapack. Ontdek al onze aanbiedingen voor het verpakken van uw producten. Meer dan 7 250 producten op vooraad.
fitvak a
Uw partner in ontwerp en productie van kartonnen verpakkingen Dings.
Waar liggen voor U de kansen op de verpakkingsmarkt. Wij denken graag met u mee. Creatief en innovatief.
penny board
Krabbendam Kadoverpakking Kadozakjes Kadotasjes Kadopapier Geschenkdoosjes Autostrik Krullint.
900 t/m 1700 uur. Groothandel prijzen op onze site zijn excl. Snelle levering binnen 2 a 3 werkdagen. Kadoverpakkingen Op maat Bedrukt. Manden Riet Veilling Kisten. Kadoverpakking Kisten Dienblad Snijplank.
mutuelle pas cher
Promotionele verpakkingen online bestellen Rajapack.
Heeft u een vraag? Zorg voor mooie cadeauverpakkingen en geschenkverpakkingen in uw winkel. Met de promotionele verpakking van Rajapack maakt u van elke verpakking een feest. Een cadeau krijgen of geven wordt nog veel leuker wanneer het verpakt is in een mooie stijlvolle en eventueel gepersonaliseerde cadeauverpakking! Zo zijn er onze papieren zakken zakjes draagtassen en winkeltassen in kraft of lakpapier speciaal voor flessen kleding sjaals juwelen en allerlei andere geschenkartikelen. En plastic zakken en draagtassen al dan niet bedrukt met uw eigen logo firmanaam en slogan of adresgegevens.
paris day trips
Luxe verpakkingen kadopapier linten cadeaupapier Kadodesign.nl Kolham.
p.
PACKcenter.
Paardekooper Verpakkingen B.V.
Verpakkingsgroothandel Groothandel verpakkingsmateriaal Sikkema Verpakking Groningen.
Of u nu in de detailhandel werkt of in de industrie u krijgt vroeg of laat te maken met verpakkingen. Sikkema Verpakking heeft zich door de jaren gespecialiseerd als groothandel voor beide branches. Of het nu gaat om kleurig inpakpapier of op maat gemaakte golfkartondozen om prijspistolen of omsnoeringsapparaten om kassarollen of luchtkussenfolie we hebben er niet alleen verstand van maar leveren ook een heel breed assortiment. Wat u ook wil verpakken wij hebben het op voorraad. Dat is typisch Sikkema. Openingstijden ma t/m vr 08.00 tot 16.30.

Contacteer ons